国际学校网,提供上海北京广州深圳国际学校招生及资讯信息!

关闭

首页 > 国际学校 > 深圳国际学校

深美国际学校

学校官网

发布日期:2021-08-23 16:13:47

浏览:4次

深圳深美国际学校是于2005年5月经中华人民共和国国家教育部和广东省教育厅批准成立的一所国际学校,旨在为港澳台及外籍人士子女提供高质量的纯美式教育。

深美国际学校目前开设从学前三岁班到八年级的课程,使用美国的教学标准和课程模式/理念。深美相信“动脑,动手,动情”的学习理念,学生不但需要听、读、掌握学习方法,他们还需要通过动手制作和展示来阐释并运用所学知识技能,从而对学习充满热情。这就是我们采用以项目学习法为主导的教学模式,并将蒙台梭利理念融入课程大纲的原因,使我们的学生在打下坚固学术基础的同时,独立性也能得到充分发展。

深圳深美国际学校师资团队概况

深圳深美国际学校课程设置

美国课程
美国课程

深美国际学校基本信息

所在地区:广东 深圳

办学类型:外籍人员子女学校

招生年级:幼儿园 、小学 、初中 、高中

留学国家:美国 、英国 、澳大利亚 、加拿大

深美国际学校详细介绍

深圳深美国际学校是一所AdvancED认证的学校,于2005年5月经教育部和广东省教育厅批准成立,旨在为港澳台及外籍人士子女提供高质量的纯美式教育。在深圳,深美国际学校是项目学习法的先驱,目前开设从学前三岁班到八年级的课程,并在2020年开设更高年级。

深美遵循美国的教学标准,使用美国洲际核心课程标准 Common Core State Standards、美国 Next Generation Science Standards 科学教学大纲、美国AERO Social Studies Standards 社会科学标准,以及在音乐、体育和美术科目使用美国国家标准大纲。深美使用项目学习法来帮助学生深度学习,同时在科目知识学习之外培养学生协同合作、沟通力、创造力及批判性思维。

深圳深美国际学校教学楼设施齐全,紧邻蛇口青少年活动中心及蛇口体育中心,为学生室内外各类体育运动提供充足场地。深圳深美国际学校位于四海公园西,四海公园占地面积13.5 公顷,是一个研究植物、动物、气候、空气、水质量及微生物环境的学习实验室。在公园学习不仅限于科学科目,还涉及数学、人文、体育活动及美术课程。

Shenzhen American International School (SAIS) is an AdvancED accredited school which was established upon the approval of both the Ministry of Education of the People's Republic of China and the Department of Education of Guangdong Province in May, 2005. SAIS provides quality education services to foreign nationals as well as students from Hong Kong, Macau and Taiwan.

SAIS is the first and foremost project-based learning school in Shenzhen serving grades pre-K to 8 with further grades opening in 2020. We teach an American curriculum, following the Common Core State Standards, the Next Generation Science Standards, the AERO Social Studies Standards, and American national standards in Music, Physical Education and Art. SAIS uses project-based learning to deepern learning, as well as to develop creativity, collaboration, communication and critical thinking alongside traditional academics. Facilities are excellent and include a high-quality building for academic instruction with PE and sports carried out in the adjacent Shekou Youth Sports Center and the Shekou outdoor Sports Center where there is an 8 lane 400 meter all weather track, Football (soccer) pitch, 5 – a -side soccer pitches and Basketball courts.

SAIS is located on the west side of SiHai Park. The park is a 13.5 hectares learning lab for the study of flora, fauna, climate, air and water quality, as well as micro environments. Learning in the park is not limited to science, as the prospects for math, humanities, physical activity and the arts abound in Sihai.

项目学习法

基于项目的学习法不同于美国传统的课堂教学,它比传统教学更能激发学生的学习积极性。在基于项目的学习中,学生将会学习如何通过延伸的探究过程来应对复杂的问题,状况和挑战。经过严谨设计的教学项目可以帮助学生掌握关键的学术内容,同时注重批判性思维,协同合作和创新能力的培养。学生们还会创造高质量、高可信度的作品及陈述报告。这些经验能培养他们成为未来企业家、科学家、发明家和世界领袖。

Project Based Learning Explained

A Project Based environment looks different than a traditional classroom. Students gain knowledge and skills by working for an extended period of time to investigate and respond to an engaging and complex question, problem, or challenge. Rigorous projects help students learn key academic content and also emphasize critical thinking, collaboration, and creativity as they construct high-quality, authentic products & presentations. These experiencescultivate the future entrepreneurs, scientists, inventors and leaders of the world.

©特别声明,本站遵循行业规范,任何转载的稿件都会明确标注作者和来源,如果来源或作者有误,请及时联系我们更正.

深圳外国语学校

深圳外国语学校

深圳外国语学校(集团)是深圳市教育局直属学校,创办于1990年。30年来,在市委、市政府和市教育局正确领导下,深圳外国语学校立德树人,走出了一条“集团化办学、书院制育 ……[查看]

2021-09-09

深圳市美中学校

深圳市美中学校

深圳市美中学校创办于2009年6月,地处深圳市龙华新区观澜办事处,是黄丽宁女士投资2亿元人民币,按省一级以上标准装备的一所高品质、国际化学校。学校集小学、初中、高 ……[查看]

2021-08-24

深圳哈博学校

深圳哈博学校

深圳哈博学校创办于2015年,是由哈博教育集团(原常春藤教育集团)所创建,是一所与美国哈佛大学顾问委员会(HAG)合作开办的融合中西方教育理念的国际化学校,学校开设小学、 ……[查看]

2021-08-23

深美国际学校

深美国际学校

深圳深美国际学校是于2005年5月经中华人民共和国国家教育部和广东省教育厅批准成立的一所国际学校,旨在为港澳台及外籍人士子女提供高质量的纯美式教育。深美国际 ……[查看]

2021-08-23

在线咨询

在线咨询

15618558407

在线咨询